EPSOM ZOUT

€ 3,90

Epsom zout bevat een hoog gehalte aan magnesium. Ideaal als je spieren wat extra ontspanning nodig hebben of voor een goede nachtrust. Ga in bad met een flink schep epsom zout of maak een voeten badje. Voeg hieraan nog je favoriete etherische oliën toe voor een extra ontspannende werking.

Sluiten
Inhoud
Aantal
14
Niet op voorraad

Epsom zout ook wel bekend als magnesiumsulfaat en bitterzout. Het is eigenlijk geen zout, maar een natuurlijk voorkomende zuivere verbinding van magnesium en sulfaat. Deze  fijne mineralen kristallen zijn van de hoogste zuiverheid. 

Chemisch zuiver en geschikt inwendig gebruik. Deze variant kan uiteraard ook gebruikt worden voor in bad of om te scrubben. De sulfaten in Epsom zout helpen de gifstoffen en zware metalen uit de cellen te verwijderen en helpt het zo lichaam om schadelijke stoffen te elimineren. Een Epsom zout bad kan verzachtend werken bij pijnlijke spieren, bronchiale astma en migraine. Heeft een verzachtende werking op de huid en neutraliseert zweetvoeten.  Bovendien heeft het een positief effect op het lichaam bij het herstellen van de huid en de weerstand te verhogen bij schimmels.

Datasheet

INCI
Magnesium Sulfate
Verpakking
bruine kraft zakjes met aan de binnenkant BOPP folie. Deze folie bevat geen weekmakers is minder belastend voor het milieu omdat het recyclebaar is. 

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)

EPSOM ZOUT

€ 3,90