Ons bedrijf

Welkom bij Alles Voor Je Olie. De plek waar je echt alles vindt voor je etherische olie!

Mijn naam is Nataschja en samen met mijn man John, zoon Jules en dochter Mila wonen we sinds juni 2021 in Meerssen (Zuid-Limburg).  Ik gebruik zelf al meerdere jaren etherische oliën. Vanuit mijn opleiding als schoonheidsspecialiste hoorde ik voor het eerst over etherische oliën en aromatherapie. Toen mijn dochter in 2014 geboren werd ben ik de etherische oliën gaan gebruiken voor mijn gezin. Ik vond het zo interessant dat ik in 2017 één jaar durende opleiding aromatherapie gevolgd heb.  

Vanuit mijn eigen zoektocht naar leuke en betaalbare flesjes en goed informatiemateriaal over etherische oliën is het idee ontstaan om een webshop te openen. Wat begon als een klein assortiment van 50 verschillende items is inmiddels uitgegroeid naar een zeer ruim assortiment. Bij Alles Voor Je Olie kun je terecht voor alles wat te maken heeft met etherische oliën, aromatherapie en DIY producten. Van roller flesjes tot pipetten, van opbergetui ‘s tot aroma sieraden, grondstoffen, flessen, potten, stickers en nog veel meer waar je hart sneller van gaat kloppen!

Ons team

Inmiddels is Alles Voor Je Olie op enkele jaren tijd zo hard gegroeid dat het meer dan een fulltime baan was. In 2018 ben ik gestart met de eerste samenwerkingen om wat meer werkzaamheden uit te besteden. Inmiddels heb ik een aantal vaste bedrijven waar ik met veel plezier mee samenwerk.