Filteren op

Kleur dop

Merk

Prijs

  • € 0,00 - € 40,00

Kleur

Materiaal

Geschikt voor

Ruimte voor

Inhoud

Afmeting

Afmeting hanger

Afmeting kralen

Verpakking

Productwijze

Zuiverheid

Olie & Meer

Olie & Meer

Actieve filters

DIY SET | Bruisballen essentials

Prijs € 34,00

Met deze set kun je meteen aan de slag om bruisballen te maken. Het enige wat je zelf moet toevoegen zijn etherische oliën. Op de recepten kaart zijn verschillende etherische olie combinaties uitgewerkt als je wat extra inspiratie nodig hebt. 

  • Pakket

MAL | bol

Prijs € 1,00

Geen gedoe meer met plastic mallen die breken of slecht te verwijderen zijn. Door de afgeronde kanten kun je de mal gemakkelijk verwijderen en heb je een mooie badbruisbal. Kies uit 3 maten.

AMANDEL OLIE

Prijs € 4,40

Amandel olie is rijk aan omega 6, en vitamine A, B1, B2 en B6. Deze olie ondersteunt een gezonde en mooie huid, sterk hydraterend. Tevens helpt het verzachten bij een jeukende huid, droge huid, eczeem en psoriasis. Amandel olie wordt zeer makkelijk opgenomen door de huid. Amandel olie is daarom...

LOSSE PIPET | 5ml

Prijs € 0,75

Pimp je etherische olie flesjes met een mooie pipet dop. Ook erg handig voor etherische oliën die dikker van structuur zijn om makkelijker te druppelen. De doppen passen op 5ml etherische olie flesjes van Young Living en DoTerra. 

DISPOSABLE PIPET | 5ml

Prijs € 0,40

Met de plastic pipet kun je makkelijk kleine hoeveelheden vloeistoffen en olie over druppelen van een grote fles naar een klein flesje of als je enkele druppels wilt toevoegen aan je mengsel.

KIDS AROMA ARMBAND | rozenkwarts

Prijs € 10,50

Rozenkwarts staat voor liefde, zowel zelfliefde als liefde voor anderen, voor harmonie, positieve energie en (zelf-) acceptatie. Deze mooie ketting past perfect bij de rozenkwarts aroma armband.

NOTITIEBOEK | roze

Prijs € 19,50

Voor iedereen die gek is op etherische oliën, DIY producten, lijstjes en plannen. Maak je hoofd leeg en schrijf dit boekje vol. Er is daarnaast voldoende ruimte om je eigen recepten uit te werken.

ETUI | Blue Leaves

Prijs € 19,50

Hoe leuk is het om je roller flesjes en etherische olie flesje op te bergen in dit vrolijk opbergetui!  De flesjes kunnen handig opgeborgen worden door de stoffen lussen aan de binnenkant.