Olie benodigdheden

Olie benodigdheden

Actieve filters

PIPET FLES | amber glas 5ml

Prijs € 1,15

Soms is een pipet flesje handiger is gebruik dan een roller flesje. Vooral als je het wilt aanbrengen op een grote plek. Maar ook als een roller te veel op de huid kriebelt is een pipet flesje handig. Je kunt er bijvoorbeeld ook een voorraad etherische olie in maken voor je diffuser blends of een...

AROMA INHALER | plastic

Prijs € 0,75

4 delige inhaler voor het inhaleren van etherische oliën. Druppels 10-15 druppels etherische olie op het katoenen staafje en doe deze in de huls, sluit af met het dopje. Inhaleer meerdere keren per dag of op de momenten dat je er behoefte aan hebt.

POMP FLES | amber glas

Prijs € 4,25

Pomp flessen kunnen voor heel veel doeleindes gebruikt worden. Niet alleen voor handzeep en douchegel bijvoorbeeld ook voor body lotions en plantaardige olie om je etherische oliën mee te verdunnen.

PIPET FLES | amber glas 20ml

Prijs € 1,60

Mix je favoriete etherische olie blends in pipet flessen. 20ml is een handig formaat voor als je een grote voorraad wilt maken van blends. Het amber glas beschermd de inhoud extra goed tegen UV licht. Kies de dop die het beste bij jouw stijl past.

PIPET FLES | amber glas 15ml

Prijs € 1,45

Mix je favoriete etherische olie blends in pipet flessen. 15ml is een handig formaat voor grotere blends. Het amber glas beschermd de inhoud extra goed tegen UV licht. Kies de dop die het beste bij jouw stijl past.

PIPET FLES | amber glas 10ml

Prijs € 1,30

Mix je favoriete etherische olie blends in pipet flessen. 10ml is een handig formaat voor kleinere blends. Het amber glas beschermd de inhoud extra goed tegen UV licht. Kies de dop die het beste bij jouw stijl past.

ROLLER FLESJE | amber basic

Prijs € 2,25

Soms heb je een grote hoeveelheid nodig van je etherische olie blend. Met deze rollers kun je kiezen uit 15ml, 20ml, 50ml en zelfs 100ml! Amber glas beschermt tegen zonlicht waardoor de vloeistof goed bewaard blijft.

ROLLER FLESJE | 30ml

Prijs € 1,60

Handige groot flesje met een grote roller bal. Dit formaat is bijvoorbeeld fijn om te gebruiken om een vlekken roller te maken of een deodorant roller.