KOKOS OLIE | geraffineerd

€ 8,75

Kokosolie is een uitstekende aanvulling voor uw huid. Het bevat vitamine E, wat helpt voor een intensieve hydratatie effect voor je gezicht en lichaam en revitaliseert de huid. Het trekt gemakkelijk in de huid zonder vettig gevoel te geven. Het is uitstekend te gebruiken op zeer droge huid, waardoor uw huid zacht en glad wordt. Smelt kokosolie au bain marie zodat de olie niet te heet wordt. Het smeltpunt van kokosolie is ongeveer 30 graden Celsius.

Inhoud
  • 250ml
  • 370ml
Aantal
1

8 Items

Datasheet

Productwijze
geraffineerd
Zuiverheid
Food Grade, door ons enkel verpakt en verkocht als cosmetische grondstof.

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)

KOKOS OLIE | geraffineerd

€ 8,75