Tools

Tools

Actieve filters

AFMEETCUP

Prijs € 3,75

Wil je precies een bepaalde hoeveelheid vloeistof of olie hebben? Dan is deze afmeet cup jouw maatje! Met deze rvs cup kun je kleine hoeveelheden vloeistoffen nauwkeurig afmeten. 

DISPOSABLE PIPET | 5ml

Prijs € 0,40

Met de plastic pipet kun je makkelijk kleine hoeveelheden vloeistoffen en olie over druppelen van een grote fles naar een klein flesje of als je enkele druppels wilt toevoegen aan je mengsel.

LOSSE PIPET | 15ml

Prijs € 0,90

Pimp je etherische olie flesjes met een mooie pipet dop. Ook erg handig voor etherische oliën die dikker van structuur zijn om makkelijker te druppelen. De doppen passen op 5ml etherische olie flesjes van Young Living en DoTerra. 

LOSSE PIPET | 5ml

Prijs € 0,90

Pimp je etherische olie flesjes met een mooie pipet dop. Ook erg handig voor etherische oliën die dikker van structuur zijn om makkelijker te druppelen. De doppen passen op 5ml etherische olie flesjes van Young Living en DoTerra. 

LOSSE PIPET | bamboe 15ml

Prijs € 1,05

Bamboe is een mooi materiaal om je etherische olie flesjes extra te laten stralen. Pipet doppen zijn erg handig voor etherische oliën die dikker van structuur zijn om makkelijker te druppelen. De doppen passen op 15ml etherische olie flesjes van Young Living en DoTerra. 

LOSSE PIPET | bamboe 5ml

Prijs € 1,05

Bamboe is een mooi materiaal om je etherische olie flesjes extra te laten stralen. Pipet doppen zijn erg handig voor etherische oliën die dikker van structuur zijn om makkelijker te druppelen. De doppen passen op 5ml etherische olie flesjes van Young Living en DoTerra. 

LOSSE POMP | groot

Prijs € 1,90

Al onze vloeibare grondstoffen zijn verpakt in amber glazen flessen. Deze flessen kunnen makkelijk hergebruikt worden als ze leeg zijn. Koop hiervoor een losse pomp kop om bijvoorbeeld je douche gel of shampoo in de flessen te doen, body lotion of handzeep.

LOSSE ROLLER & DOP

Prijs € 0,95

Gebruik deze dop met roller balletjes als je het handigere vind om etherische olie uit het flesjes op de huid aan te brengen. TIP: vul lege etherische olie flesjes af met plantaardige olie en gebruik deze doppen. De doppen zijn geschikt voor alle etherische olie flesjes.

LOSSE SPRAY | bamboe klein

Prijs € 1,40

Bamboe is een mooi materiaal om je etherische olie flesjes extra te laten stralen. Tip: gebruik en spray voor lege etherische olie flesjes. Vul het flesje met alcohol of water met een snufje zout om een room spray te maken. Gebruik toverhazelaar voor een spray voor het gezicht of lichaam. De...

LOSSE SPRAY | groot

Prijs € 1,90

Al onze vloeibare grondstoffen zijn verpakt in amber glazen flessen. Deze flessen kunnen makkelijk hergebruikt worden als ze leeg zijn. Koop hiervoor een losse spray kop om bijvoorbeeld een room spray te maken of voor een allesreiniger spray. 

LOSSE SPRAY | klein

Prijs € 1,05

Tip: gebruik en spray voor lege etherische olie flesjes. Vul het flesje met alcohol of water met een snufje zout om een room spray te maken. Gebruik toverhazelaar voor een spray voor het gezicht of lichaam. De doppen passen op 15ml etherische olie flesjes van Young Living en DoTerra. 

MAL

Prijs € 1,00

Geen gedoe meer met plastic mallen die breken of slecht te verwijderen zijn. Door de afgeronde kanten kun je de mal gemakkelijk verwijderen en heb je een mooie badbruisbal. Kies uit 3 maten.