SHEABOTER | geraffineerd

€ 9,35

Shea boter ook wel bekend als shea bitter of karité butter is een traditionele voedingsrijk product, het wordt al eeuwenlang gebruikt in cosmetica producten. Het is rijk aan vitamine A en E en zacht genoeg om het hele lichaam te hydrateren. Smelt shea boter bain marie zodat de olie niet te heet wordt. Het smeltpunt van shea boter is ongeveer 40 graden Celsius.

Deze geraffineerde boter is ontdaan van de typische geur van shea boter. De geur kan soms voor cosmetisch gebruik als minder prettig wordt ervaren. Ondanks deze bewerking kan je de zeer lichte geur nog waarnemen.

Inhoud
  • 250ml
  • 370ml
Aantal
2

5 Items

Datasheet

Herkomst
Benin, Burkina Faso 
INCI
Butyrospermum Parkii nut butter
Productwijze
geraffineerd
Zuiverheid
Food Grade, door ons enkel verpakt en verkocht als cosmetische grondstof.

Specifieke referenties

chat Commentaar (0)

SHEABOTER | geraffineerd

€ 9,35