MOEDERDAG | recepten met gratis labels

Zoek je nog inspiratie voor moederdag? Ik heb een aantal 4 makkelijke maar mooie recepten voor je uitgewerkt, inclusief labels om uit te printen  ❤

Een tijdje geleden heb ik een blend samengesteld en bewaard voor een speciale gelegenheid. Moederdag is een perfect moment om deze YOU ARE THE BEST blend met jullie te delen. Je kunt de blend verwerken in de onderstaande recepten of er een diffuser bulk van maken in een pipet flesje zodat je voorraad hebt voor je diffuser. De geur is heerlijk verleidelijk en ook perfect voor in de diffuser.


YOU ARE THE BEST | blend
12 druppels bergamot ollie
6 druppels lavendel olie
6 druppels vanille olie
6 druppels zwarte spar olie of NLBS olie
1 druppel jasmijn olie

ROLLER | recept
Verdun de etherische olie blend met 10ml plantaardige olie in een 10ml roller flesje. Breng de olie aan op de polsen en / of achter de oren.


SPRAY

Maak een linnen spray of room spray met dit recept. Meng de etherische olie blend met 50ml alcohol 70% in een 50ml spray fles. Verdubbel het aantal druppels voor een 100ml spray fles


BADZOUT
Meng de etherische olie blend in een pipet flesje  en meng 15 druppels met 250 gram epsom of dode zeezout of gebruik alle druppels etherische olie met 500 gram zout.Optioneel: versier het badzout met gedroogde bloemen en/of kleurstof. Gebruik 2-4 eetlepels voor een vol bad. Heb je geen bad? Dan kun je het badzout ook gebruiken voor een heerlijk ontspannend voetenbad.

EAU DE TOILETTE
Meng de etherische olie blend met 20ml toverhazelaar en 40ml water in een parfum fles. Spray je de eau de toilette op de kleren dan is alcohol 70% ook een goede optie. Het nadeel van alcohol is dat het de huid uitdroogt, vandaar toverhazelaar gebruiken als de eau de toilette op de huid aangebracht wordt.

Gebruik als finishing touch een mooi label. Klik op deze link of op de afbeelding, print ze uit en kies een passend label. Plak met doorzichtige lijm op het flesjes of nog beter, print uit op een stickervel. Et voilà, en klaar is je mooi moederdag cadeau!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December