Pipet flesjes

Pipet flesjes

Actieve filters

PIPET FLES | amber glas 100ml

Prijs € 2,75

Mix je favoriete etherische olie blends in pipet flessen. 100ml is een handig formaat voor als je een grote voorraad wilt maken van blends. Het amber glas beschermd de inhoud extra goed tegen UV licht. Kies de dop die het beste bij jouw stijl past.

PIPET FLES | amber glas 10ml

Prijs € 1,30

Mix je favoriete etherische olie blends in pipet flessen. 10ml is een handig formaat voor kleinere blends. Het amber glas beschermd de inhoud extra goed tegen UV licht. Kies de dop die het beste bij jouw stijl past.

PIPET FLES | amber glas 15ml

Prijs € 1,45

Mix je favoriete etherische olie blends in pipet flessen. 15ml is een handig formaat voor grotere blends. Het amber glas beschermd de inhoud extra goed tegen UV licht. Kies de dop die het beste bij jouw stijl past.

PIPET FLES | amber glas 20ml

Prijs € 1,60

Mix je favoriete etherische olie blends in pipet flessen. 20ml is een handig formaat voor als je een grote voorraad wilt maken van blends. Het amber glas beschermd de inhoud extra goed tegen UV licht. Kies de dop die het beste bij jouw stijl past.

PIPET FLES | amber glas 50ml

Prijs € 2,50

Mix je favoriete etherische olie blends in pipet flessen. 50ml is een handig formaat voor als je een grote voorraad wilt maken van blends. Het amber glas beschermd de inhoud extra goed tegen UV licht. Kies de dop die het beste bij jouw stijl past.

PIPET FLES | amber glas 5ml

Prijs € 1,15

Soms is een pipet flesje handiger is gebruik dan een roller flesje. Vooral als je het wilt aanbrengen op een grote plek. Maar ook als een roller te veel op de huid kriebelt is een pipet flesje handig. Je kunt er bijvoorbeeld ook een voorraad etherische olie in maken voor je diffuser blends of een...