Sticker labels

Sticker labels

Actieve filters

MEDICIJNKASTJE| recepten labels

Prijs € 7,50

Met deze stickers weet je meteen waarvoor de roller gebruikt kan worden, welke oliën in de roller zit en waar te smeren. De recepten zijn samengesteld met Young Living blends en singles.  Het A4 stickervel bevat met 15 stickers van 5,5c, x 5,5cm met 12 recepten en 3 lege labels om zelf in te vullen.

MEDICIJNKASTJE| roller set &...

Prijs € 19,75

Met deze stickers weet je meteen waarvoor de roller gebruikt kan worden, welke oliën in de roller zit en waar te smeren. De recepten zijn samengesteld met Young Living blends en singles. Maak de set compleet met de 12 rollers met passende gekleurde doppen. Als extra zitten er 3 lege labels bij om...

  • Pakket

STICKER LABELS | voor kids

Prijs € 4,50

Geef rollers, spray flessen en andere etherische olie items van jouw kinderen een persoonlijke touch met deze kleurrijke labels! De labels zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten.

STICKER LABELS | voor spray flessen

Prijs € 4,50

Transformeer je DIY spray flessen met deze sticker labels! Makkelijk aan te brengen en waterbestendig. Deze stickers zorgen voor een stijlvolle en georganiseerde uitstraling. Maak je creaties compleet met een vleugje persoonlijke flair!