Opbergen

Opbergen

Actieve filters

ETUI | Blue Leaves

Prijs € 19,50

Hoe leuk is het om je roller flesjes en etherische olie flesje op te bergen in dit vrolijk opbergetui!  De flesjes kunnen handig opgeborgen worden door de stoffen lussen aan de binnenkant.

ETUI | Summer Leaves

Prijs € 24,00

Mooi opbergetui in zachte pastel tinten. Het etui heeft genoeg ruimte om je favoriete etherische olie en roller flesjes in op te bergen.

OPBERGTASJE

Prijs € 10,95

Compact tasje om etherische olie flesjes of andere vloeistoffen veilig in op te bergen. Ook heel handig voor onderweg. Er passen 5 ml en 15 ml flesje in de vakjes.

ETUI | avjo leer

Prijs € 15,00

Ik ga op pad en neem mee? Dit etui met je favoriete rollers! Met deze etui's kun je je rollers makkelijk overal mee naar toe nemen.

NATURE COLLECTIE | Poppy Flower...

Prijs € 17,50

Heb je net de Forest Walk en/of Flower Bouquet roller set gekocht? Of 1 van de losse kleuren uit deze 2 collectie rollers? Dan past dit etui hier perfect bij! Er passen 8 roller flesjes in. Handig voor onderweg en veilig ergens aan vast te maken voor de clip. Kies uit een gouden of zilveren rits.

ROLLER SLEEVE

Prijs € 2,25

Deze sleeve zijn geschikt voor 10ml roller flesjes. Al onze 10ml flesjes zijn gemaakt van dik glas waardoor ze wel tegen een stootje kunnen maar soms kan een flesje toch ongelukkig vallen en daardoor kapot gaan. Deze siliconen sleeves beschermen het glas. Handig voor kids en om een roller flesje...

OPBERGETUI | hardcase

Prijs € 17,50

Compact tasje om etherische olie flesjes of andere vloeistoffen veilig in op te bergen. Ook heel handig voor onderweg. Er passen 5 ml en 15 ml flesje in de vakjes.

CLUTCH / SCHOUDERTAS

Prijs € 29,95

Wat heb je nodig als je onderweg bent? Je telefoon, geld, betaalpasjes, ID kaart, rijbewijs en natuurlijk je olie roller flesjes!!! Alles past in deze mooie leren schouder tas. Er is ruimte voor 10 betaalpasjes, een zijvakje met rits voor bijvoorbeeld contant geld en ruimte voor 8 roller flesjes...