DIY sets

DIY sets

Actieve filters

CHAKRA BALANCE | edelsteen set

Prijs € 29,50

Voor iedere chakra is er een passende set met edelsteen chipjes met een roller dopje. De roller dopjes zijn passend op alle 5ml en 10ml roller flesjes uit onze webshop. Er zit een handig kaartjes bij met informatie over de chakra, edelsteen en bijpassende etherische oliën.

DIY SET | Aroma inhaler lover lover

Prijs € 14,00

Aroma inhalers, makkelijk om te maken met een krachtig effect van etherische oliën. Met deze set kun je meteen aan de slag met het maken van aroma inhalers. Je hoeft alleen nog jouw eigen etherische oliën toe te voegen.

DIY SET | Bathsalt lover

Prijs € 32,50

Met deze DIY SET heb je alles bij de hand om badzout te maken: verschillend zout, mica om het badzout een leuk kleurtje te geven, gedroogde bloemen om te versieren, de potten en natuurlijk allemaal verschillende recepten met bijpassende stickers voor op de potten. Het enige wat je zelf moet...

DIY SET | Bruisballen essentials

Prijs € 35,00

Met deze set kun je meteen aan de slag om bruisballen te maken. Het enige wat je zelf moet toevoegen zijn etherische oliën. Op de recepten kaart zijn verschillende etherische olie combinaties uitgewerkt als je wat extra inspiratie nodig hebt. 

DIY SET | e.h.b.o. essentials

Prijs € 21,50

Creëer je eigen natuurlijke EHBO-set met etherische olien. Deze set bevat meerdere flesjes en items om diverse recepten te maken. Deze zijn uitgewerkt in de bijgevoegde receptenkaart of je maak jouw eigen recepten. En al deze flesjes kun je allemaal makkelijk overal mee naar toe nemen in het...

DIY SET | Kaarsen essentials

Prijs € 22,50

Maak nu je eigen natuurlijke kaarsen met raapzaadwas en jouw favoriete etherische oliën. In deze set zit alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alleen nog je eigen etherische oliën toevoegen en je bent klaar!

DIY SET | Lotion bar lover

Prijs € 35,00

Lotion bars zijn niet alleen leuk om te maken maar eigenlijk ook best makkelijk als je alle tools in huis hebt. En met deze DIY set heb je alle tools bij elkaar om aan de slag te gaan om jouw huid te verwennen!

DIY SET | Parfum lover

Prijs € 17,50

Hou jij van heerlijk geuren en jouw eigen parfums maken? Of heb je altijd al jouw eigen parfum willen maken maar weet je niet hoe? Dan is dit een set die je zeker moet hebben. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf een parfum kunt maken. Je kunt zelf aan de slag gaan met het mixen van geuren...

DIY SET | Spray lover

Prijs € 25,50

Room sprays, toilet spray, body spray, after sun spray, aura spray, desinfectie spray en ga zo maar door, je kunt ze allemaal maken met deze DIY set. Je hoeft alleen nog zelf jouw etherische oliën toe te voegen.

IN TO NATURE | mini set - FLOWER

Prijs € 13,00

Bloemen 🌸, wie houdt er niet van. Allemaal hebben ze een kalmerende en liefdevolle geur. Perfect om voor mooie etherische olie recepten te maken. 3 recepten vind je op de recepten kaart voor het pipet flesje, de roller en de inhaler.