Sets

Sets

Actieve filters

DIY SET | Bruisballen

Prijs € 35,00

Met deze set kun je meteen aan de slag om bruisballen te maken. Het enige wat je zelf moet toevoegen zijn etherische oliën. Op de recepten kaart zijn verschillende etherische olie combinaties uitgewerkt als je wat extra inspiratie nodig hebt. 

  • Pakket

MYSTERY BOX | groot

Prijs € 42,50

We hebben kleine, middel maar ook grote mystery boxen. Iedere box is een verrassing! De grotere boxen bevatten meer duurdere items dan de kleine of middel boxen.De waarde van deze box is 95-100 euro.

MYSTERY BOX | klein

Prijs € 12,50

Laat je verrassen met de mystery box. Iedere box is anders en uniek! Rollers, potjes, etui's, stickers, inhalers, recepten, pietten, spray flessen etc etc etc. Het kan er allemaal in zitten.De waarde van deze box is 20 - 25 euro.

MYSTERY BOX | middel

Prijs € 22,50

Het is een verrassing wat er in de mystery box zit. Iedere box is anders en uniek! De box kan items bevatten van ons huidige assortiment, items die uit het assortiment gaan maar ook items die we niet meer verkopen.De waarde van deze box is 45-50 euro.

REISSET

Prijs € 6,50

Ik ga op reis en ik neem mee..... heel veel grote flessen en potten met cosmetica, die heel onhandig zijn en te veel ruimte innemen! Daarom is deze kleine reisset super handig. Vul de kleine flessen en potten af met je favoriete crème's, body lotions, douchgel, shampoo etc.

STARTER SET | basic

Prijs € 33,00

Wil je meteen aan de slag met het maken van leuke DIY items? Hier is de perfect set voor jou! Deze set wordt in een mooie doosje verpakt als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. 

STARTER SET | deluxe

Prijs € 36,40

De perfect set als je niet van standaard houdt maar luxere items wilt om jouw prachtige DIY sets in te maken. Goud of zilver, deze set is verkrijgbaar in 2 kleuren. Deze set wordt in een mooie doosje verpakt als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. 

STARTER SET | premium

Prijs € 41,40

Wil je echt helemaal los gaan met het maken van rollers, diffusers blends, creme's, balsems, sprays, douche schuim en nog veel meer? Dan is deze set een echte must have voor jou! Deze set wordt in een mooie doosje verpakt als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. 

STARTER SET | roller

Prijs € 22,50

Start meteen met het maken van rollers! Het is altijd handig om een voorraad rollers te hebben. Deze set wordt in een mooie doosje verpakt als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Als extraatje ontvang je er een opener en trechter bij om de flesjes makkelijk open te maken en af te vullen.