Sets

Sets

Actieve filters

DIY SET | Aroma inhaler lover lover

Prijs € 14,00

Aroma inhalers, makkelijk om te maken met een krachtig effect van etherische oliën. Met deze set kun je meteen aan de slag met het maken van aroma inhalers. Je hoeft alleen nog jouw eigen etherische oliën toe te voegen.

DIY SET | Bathsalt lover

Prijs € 32,50

Met deze DIY SET heb je alles bij de hand om badzout te maken: verschillend zout, mica om het badzout een leuk kleurtje te geven, gedroogde bloemen om te versieren, de potten en natuurlijk allemaal verschillende recepten met bijpassende stickers voor op de potten. Het enige wat je zelf moet...

DIY SET | Bruisballen essentials

Prijs € 35,00

Met deze set kun je meteen aan de slag om bruisballen te maken. Het enige wat je zelf moet toevoegen zijn etherische oliën. Op de recepten kaart zijn verschillende etherische olie combinaties uitgewerkt als je wat extra inspiratie nodig hebt. 

DIY SET | Lotion bar lover

Prijs € 35,00

Lotion bars zijn niet alleen leuk om te maken maar eigenlijk ook best makkelijk als je alle tools in huis hebt. En met deze DIY set heb je alle tools bij elkaar om aan de slag te gaan om jouw huid te verwennen!

DIY SET | Parfum lover

Prijs € 17,50

Hou jij van heerlijk geuren en jouw eigen parfums maken? Of heb je altijd al jouw eigen parfum willen maken maar weet je niet hoe? Dan is dit een set die je zeker moet hebben. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf een parfum kunt maken. Je kunt zelf aan de slag gaan met het mixen van geuren...

DIY SET | Spray lover

Prijs € 25,50

Room sprays, toilet spray, body spray, after sun spray, aura spray, desinfectie spray en ga zo maar door, je kunt ze allemaal maken met deze DIY set. Je hoeft alleen nog zelf jouw etherische oliën toe te voegen.

REISSET

Prijs € 6,50

Ik ga op reis en ik neem mee..... heel veel grote flessen en potten met cosmetica, die heel onhandig zijn en te veel ruimte innemen! Daarom is deze kleine reisset super handig. Vul de kleine flessen en potten af met je favoriete crème's, body lotions, douchgel, shampoo etc.

STARTER SET | basic

Prijs € 33,00

Wil je meteen aan de slag met het maken van leuke DIY items? Hier is de perfect set voor jou! Deze set wordt in een mooie doosje verpakt als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. 

STARTER SET | deluxe

Prijs € 36,40

De perfect set als je niet van standaard houdt maar luxere items wilt om jouw prachtige DIY sets in te maken. Goud of zilver, deze set is verkrijgbaar in 2 kleuren. Deze set wordt in een mooie doosje verpakt als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. 

STARTER SET | premium

Prijs € 41,40

Wil je echt helemaal los gaan met het maken van rollers, diffusers blends, creme's, balsems, sprays, douche schuim en nog veel meer? Dan is deze set een echte must have voor jou! Deze set wordt in een mooie doosje verpakt als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. 

STARTER SET | roller

Prijs € 22,50

Start meteen met het maken van rollers! Het is altijd handig om een voorraad rollers te hebben. Deze set wordt in een mooie doosje verpakt als cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Als extraatje ontvang je er een opener en trechter bij om de flesjes makkelijk open te maken en af te vullen.